Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

D&H Meetup: A sikeres projektindítás titka

2016. január 01. - TanacsLajos

Egy projektet nem hogy végigcsinálni, de sokszor rendesen elkezdeni is kemény dolog. A siker egyik alapja az, hogy jól vegyük a kezdő lendületet. Mi szokott félresikerülni a gyakorlatban leginkább? Hogyan azonosítsuk és vonjuk be a szereplőket? Hogyan adjuk meg a kezdeti motivációt a résztvevőknek? Hogyan határozzuk meg és ismertessük sikeresen a scope-ot, amit esetleg még teljesíteni is lehet?

Ilyen, és hasonló kérdésekre keresünk válaszokat együtt találkozónkon vendégünk, Orbán Gergely szervezetfejlesztési szakértő, projektvezető segítségével, akiről itt olvashattok bővebben.

Az eseményt szokás szerint a blog Meetup oldalán szervezzük, kérjük ott jelezzétek részvételi szándékotokat. A részvétel ingyenes, várunk mindenkit szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr758219990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ksgy · http://x-plane.hu 2016.01.15. 18:14:01

Udv! Keszul esetleg felvetel a meetup-rol?

TanacsLajos 2016.01.15. 18:19:43

@ksgy: Ha igénylitek, akkor megoldjuk, bár tervezünk interaktív részt is, ami inkább a helyszínen érvényesül majd.

ksgy · http://x-plane.hu 2016.01.15. 23:12:05

@Kriminalhauptmeister Harry:
Koszi, en mindenkepp tamogatnam, sajnos kulfoldon vagyok es nem tudok otthon lenni a meetup-on.
süti beállítások módosítása