Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Ezoterikus projektmenedzsment

2016. július 07. - TanacsLajos

Modern, rohanó világunkban hajlamosak vagyunk a tudományba vetett hitünkkel racionális megoldást keresni minden problémánkra. Pedig egy csodálatos, lüktető, energiáktól és csakráktól átitatott éteri világ fénylényei vagyunk mindannyian akkor is, amikor éppen informatikai projektekben küzdünk. Blogunk tudósítói nem restelltek hát olyan ezoterikus tanokkal megismerkedni, amelyek segítségetekre lehetnek nektek is, ha már minden szokványos módszer csődöt mondana munkátok során. Nyissátok meg a szíveteket, érezzétek a Földanya lüktetését, és engedjétek, hogy az új tudás átjárja lelketeket

Csúszáselhárítás Napvitorla Mandalával

Az informatikai projektek egyik legnagyobb fájdalma a halmozódó csúszások, a határidők folyamatos tologatása. Ennek oka abban keresendő, hogy a Jupiter második aszcendense éppen egy vonalba esik mostanában a Cassiopeia alsó fertályával. Ezoterikus tanokban járatos olvasóink máris rémülten kapnak a szívükhöz, mert tudják, hogy mindez mit jelent: túláradó negatív energiahullámokat, amelyek bénítóan hatnak a programozói csakrákra! Az egyetlen igazán hatásos módszer a csúszás elkerülésére emiatt a Napvitorla Mandala, amely nem csak blokkolja, de a konkurencia irányába továbbítja a rontó hullámokat, akiket ettől kisvártatva kitör a rossznyavalya.

napvitorla.jpg

Projektrontás levétel Sámándobbal

Előfordulhat, hogy projektünkben érthetetlenül sok hibát vétenek a programozók, és minden tudásukat latba vetve sem képesek hosszú heteken keresztül a szoftver minőségének javítására. Újra- és újranyílnak a hibák, összekeverednek a release moduljai, a tesztkörnyezeten az első kattintásra NullPointerExceptionnal leheli ki lelkét a makulátlannak hitt rendszer. Természetesen nem kollégáink szakértelmével van a gond, napnál is világosabb, hogy valamely ellenségünk rontás tett a projektünkre! Ne tétovázzunk, azonnal vessük be a Rontáselhárító Sámándobot! Legalább 48 órán keresztül üssük folyamatosan, és ismételgessük az "Ohmmmm Mahommm Fataaaallll Errroooorrrr" mantrát: a hibák egy csapásra megszűnnek majd, a gonosz átoknak pedig nyoma sem marad a projekten.

samandob.jpg

Jóslás becslés helyett

Sokan és sokszor szembesültetek már a modern erőforrás és határidő becslések tökéletlenségével. Itt az ideje, hogy egy magasabb létsíkokon operáló módszerrel kezdjetek el dolgozni: semmi sem ad pontosabb képet az informatikai projektek jövőjéről, mint a jóslás és a sorselemzés! A hatékony jósláshoz a jósnak szüksége lesz valami igazán személyes tárgyra, mondjuk a projektszponzor gatyamadzagjára, vagy egy csipetnyi hónaljszőrre a megrendelő üzletág vezetőjétől: ne riadjunk vissza semmilyen veszélytől, amíg ezeket meg nem szereztük!

joslassorselemzes.jpg

Kreativitás fokozó hangterápia

Ki ne ismerné az érzést, amikor lelkünk melankóliába süllyedve elveszíti a kapcsolatot az isteni szférák áramlásával, ezoterikus ezüstfonalunk szála elpattan, és egyszerűen nem megy a programozás, csak kínlódunk a teszteset írással, vagy éppen órákon keresztül képtelenek vagyunk egy slide-ot összekínlódni a havi projektprezentációnkhoz. Egy igazi tibeti hangtál zengetése ilyenkor azonnal helyreállítja kreatív energiáinkat! A lenti demonstrációs képünkön modellünk egyszerre mutatja meg a hangterápiához használt fémtál helyes tartását, valamint az érzést, ahogy átjár majd minket a teremtő erő.

hangtal.jpg

Idegnyugtató Életfa Kendő

Ha minden fenti praktika ellenére még mindig nem élnénk meg a projektünkben a kiteljesedést és a nirvána közeli állapotot, itt az idő bevetni az Idegnyugtató Életfa Kendőt, amelynek ősi energiái átjárják testünket és lelkünket egyaránt, felidézve az emberiség szakrális bölcsőjét, a forrást, ahonnan mindannyian származunk. Tegyük a fejünkre, csavarjuk a derekunk köré, mossunk vele fogat, és éreznünk kell a kendő kiegyensúlyozó hatását.

Ha ez így mégsem hatna, akkor végső megoldásként tépkedjük azt a hülye kendőt apró darabokra, és tapossuk meg rendesen: ez biztosan segít majd feszültségünk levezetésében!

eletfak.jpg

 

 

facebook_small.jpg

Képek: Brill Fanni, Derrick és Harry PM Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr128770068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása