Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Kommunista Projekt Státuszriport

2017. szeptember 17. - TanacsLajos

Már majd' harminc éve, hogy szeretett hazánk maga mögött hagyta a szocializmus kísértetét, és a kapitalizmus meg a demokrácia rögös útjára lépett. Az elmúlt három évtized az informatika világában is az elképesztő, mindent elsöprő forradalom időszaka volt. Eljátszottunk kicsit a gondolattal, hogy vajon milyen lenne a világunk, ha a rendszerváltás nem következik be, de a kommunista rendszerben szárba szökkennek az informatikai projektek? Csatoljátok be az öveket, megnyitjuk a párhuzamos valóságokba vezető kapukat, irány a Vörös Tranzisztor Programozószövetkezet Termelési Átalányjuttatási Projektjének XXI. Pártkongresszusi Beszámolója!

kommunistasprintdemo.jpg

"Elvtársak, elvtársnők, harcostársaim! 

Alig néhány éve még csak, hogy pártunk és kormányunk felismerve a számítástechnika jelentőségét a világbékéért folytatott harcban útjára indította a Magyar Dolgozók Népi Informatikája mozgalmat, mellyel a kompjúterek frontján is csapást mérhetünk a hazánkat fenyegető nagytőkés összeesküvésre. Programozószövetkezetünk - melynek célja a magyar munkásosztály minőségi szoftverhez juttatása - ez év januárjában kapta a 14. ötéves terv központi utasításainak megfelelően a Termelési Átalányjuttatási Rendszer megvalósításának feladatát.

Fejlesztői brigádjaink éjt nappallá téve dolgoznak a projekt megvalósításán, és bátran állíthatjuk, messze túlszárnyalták a bátor terveket. Kiemelt szerepe volt ebben az eredményben Vágányosi Tiborné Marika betanított programozónak, aki 356%-os teljesítményével megnyerte a kihirdetett munkaversenyt, példamutatóan három billentyűzetet és négy egeret használva egyszerre, emelt fővel leiskolázva a sorvadó kapitalisták úgynevezett "szakembereinek" szánalmas teljesítményét.

Büszkén állíthatjuk: az előző releasehez képest erősebb, jobb és minden tekintetben stabilabb változatot állítottunk elő Átalányjuttatási Rendszerünkből, amely mára felülmúlja az elavult eszmék mentén készített poshadó nyugati megoldásokat!

Semmi nem bizonyítja népgazdaságunk és oktatásunk erejét jobban, mint hogy dolgozóinknak megfeszített erővel sikerült teljesen hibamentes szoftvert előállítani, teljesítve ezzel s a Kompjúterügyi Minisztérium által előírt szocialista normákat, dacolva a nyugati dogmával, miszerint hibamentes rendszer nem létezik. Ha Átalányjuttatási Szoftverünk nem az elképzeléseknek megfelelően működik, az csakis a közöttünk rejtőző imperialista szabotőrök aknamunkájának eredménye lehet, akik aljas áskálódásukkal próbálják romba dönteni elszánt projektmunkásaink munkájának gyümölcsét!

De mi nem hagyjuk magunkat, elvtársak! Nem toleráljuk a hibákat, sem pedig a hibajelentéseket, így felelve pártunk és kormányunk hívó szavára. Marx és Engels nyomdokain lépkedve állítjuk a hibajegyeket állhatatosan "nem reprodukálhatóra", és sújtunk le a sötétben bujkáló ellenforradalmi CR huszárokra! 

Brigádunk helyesen alkalmazta a Marxista-Leninista elméleteket a projektmódszertani kérdésekben: sikeresen ültettük át a teljes foglalkoztatottság és a demokratikus scope meghatározás elveit, sprint tervezéseink során sem a az élősködő kizsákmányoló nagytőkések diktálnak, hanem a népakarat érvényesül! Sprintjeink sikeresebbek, erősebbek, mint az elmúlt négy évben, sebességük folyamatosan nő, biztosítva a szocialista szoftveripar töretlen emelkedését.

Projektünk során állhatatosan harcolunk a létbizonytalanság ellen, és rendszerünk Ехцел táblázatokkal és kockás füzetekkel történő kiegészítésével elértük a teljes foglalkoztatottságot, amely szocialista hazánk újabb győzelmét hirdeti a hanyatló nyugat fölött! 

Elmondhatjuk, hogy a szocializmus nemzetközi erőivel összefogva és rájuk rendületlenül támaszkodva, a szocialista szoftvertermelés területén elért vívmányaink visszavonhatatlanok, és örök érvényűek. Szoftvereink 98%-át szocialista programozószövetkezeteink állítják elő. A magyar szoftver erős, a magyar szoftver szilárd, a magyar szoftver világszínvonalú!

Így tehát elvtársak éljen a folyamatos integráció, éljen a teljes teszteset lefedettség, előre a teljes győzelemért, a CR mentes proletárdiktatúráért!"

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr9412791554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyu 2017.09.17. 18:59:49

Sose becsüld le az FKERES függvény erejét!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.09.17. 21:28:47

Harry elvtárs, a szóhasználata komoly ideológiai eltévelyedésre utal. A számítástechnikában jelentéktelen angol nyelv poshadt kifejezéseit hagyja meg a hanyatló nyugat számára és használja helyette a kiadás, futás, hatókör, stb. szavakat. De ajánlhatom szovjet atyáink nemzetközileg ismert orosz szakkifejezéseit is...
süti beállítások módosítása