Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

D&H Est: Az agilis módszertanok a banki informatikában, 2014. június 26

2014. május 21. - TanacsLajos

Party, x-ray delta one @Flickr.jpg

A Derrick & Harry Projektmenedzsment Blog zászlaja alatt újabb vidám, de tanulságos szakmai estet szervezünk, ahol kerekasztal beszélgetésre várjuk magyar bankok informatikai vezetőit. 

A szokásos gyakorlatiassággal beszélgetünk arról, hogy a napi gyakorlatban hogyan sikerül hasznosítani az agilis projektmódszertan elveit, hogyan lehet a bank szervezeti és folyamati sajátosságai mellett eredményeket elérni. Milyen buktatókkal szembesültek az egyes szervezetek, és egyáltalán, rövid és hosszú távon lehet-e hatékonyság növekedésről beszélni agilis módszerek alkamazásával.

Az est első másfél órájában moderált kerekasztal beszélgetésre kerül majd sor, ahol öt magyar bank informatikai projektekkel foglalkozó vezetői vesznek részt.

Jelentkezni ezen a Meetup oldalon lehet, mindenkit várunk nagy szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr826190759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása