Priorizáljuk az igényeket

2018. szeptember 02. - Kriminalhauptmeister Harry

41959677_s.jpg

"Na szóval, akkor nézzük azt az igénylistát, persze bepriorizálom neked, ne aggódjál. Értem én hogy fontos. Azt mondja hogy itt az első, úgy szól, hogy "Piros szögletes gombok csücskeinek lekerekítése", na, hát ez 1-es priós, ezt tök fontos lenne megcsinálni. Most jött vissza a marketing a korosztályos teszteredményekkel, és egy csomóan lefikázták azokat a szögletes gombokat. Szóval ez tuti egyes.

Oké, aztán a második a "Digitális aláírás támogatása"... uhhhh az őrülten kell most ilyen digitális transzformalizáció van nálunk tudod, benne van a stratégiában, ez mindenképpen 1-es prioritás!

Aha, úgy látom a következő három az a felügyeleti vizsgálatnál talált hiányosságokról szól, pl. ez hogy "Szökőévben szőkönapokon nem érvényesül a kameruni születésű ügyfeleknél a GDPR komplájensz 324/C direktívája" na ez persze gondolhatnád hogy kit érdekel, de a GDPR tudod ilyen presztizskérdés, a befektetők halál idegesek ha ezzel gond van, úgyhogy ezeket mindenképpen meg kéne oldani, 1-es.

Aha akkor jöjjön a következő, mi ez? Azt mondja, hogy "Represszív deperszonalizációja a kongruens B tételek origójának"...  hú ezt most annyira nem tudom, hogy mi lehet. Ki adta ezt az igényt föl? Az informatika? Ja akkor mindegy, az valami számtekes faszság, biztos nem annyira fontos, legyen akkor ez hatos prioritás. Mi, hogy olyan nincs? Mi a legalacsonyabb? Négyes? Akkor legyen az.

Oké, nézzük a következőt, "Árkalkulációs algoritmus átalakítása új termékekhez", ahhh ez Úristen ez a legfontosabb, ez 1-es csillagcsillag prioritás, oké? Ennek meg kell lennie mindenképpen, megyünk ki az új termékekkel mindjárt, bedőlnek az idei számok, annyi nekünk ha ez nincs meg! Úgyhogy ez top prió, szupertop.

Mi van még? "Fehér merőleges csíkok kicserélése oldal alján szürke párhuzamos csíkokra", aha jaja tudom ez melyik, na tudom, hogy hülyének fogsz nézni de ezt lécciécci csináljátok már meg, nekem amúgy nem lenne fontos, de a vezér látta a rendszert és totál kiakadt a fehér merőleges csíkokon, nagyon nem jött be neki, szóval ezt tényleg meg kéne csinálni. Biztos nem nagy ügy, ez csak csíkozás, gondolom megvan pár óra alatt, de nagyon fontos, szóval legyen ez is 1-es csillag mondjuk. Oké?

Na akkor nézzük a végeredményt, aha, ja, jó sok egyes lett, de hát ez van, ezek mind priósok. Rakjam sorba az egyeseket? Jól van sorba rakom, mondjuk legyen így. Vagy várjál, nem is, így. Így most sorban van, de ezeket valójában nem is lehet sorba rakni, mindegyik nagyon fontos, érted?

Miiii? Hogyhogy nem lesz kész ami a végén van? Hülye vagy? Te nem érted baszki, hogy mindegyik kell? Megcsináljátok mindet és kész. Hányan is vagytok az IT-n, vagy százan nem? Mit csináltok egész nap, ha nem ezeket??

Ja,  és még mielőtt elfelejtem: tudom, hogy nincs rajta a listán, de a legfontosabb az, hogy megcsináljátok végre azt, hogy szerződéseket 3d-ben is lehessen nyomtatni a rendszerből, tudod, erről már beszéltünk. Hogy vegyük föl a listára? Minek tesókám? Gondolod, hogy a listád rajtad kívül bárkit érdekel?"

50519482_s.jpg

gyilkossa_gpmon_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr7914214403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emyl 2018.09.03. 15:28:32

"hát a f*szom nem kéne?"

nem várt fordulat 2018.09.03. 17:28:42

eloszor a fontosat, aztan a surgoset.

Powerslave 2018.09.03. 18:43:10

Jelige: Tudjunk magunkon röhögni.
Valahogy mégis inkább zokogok.

Jacko__ 2018.09.04. 10:57:42

Nem forditja ezeket valaki angolra? Igy a kollegaknak nem tudom atkuldeni, hogy min rohogok vinnyogva...

Kriminalhauptmeister Harry 2018.09.04. 11:01:37

@Jacko__: Néhányat már megcsináltunk, a linkedin-en vannak:
https://www.linkedin.com/pulse/we-just-need-add-field-lajos-tanács/
https://www.linkedin.com/pulse/user-guide-developer-cvs-lajos-tanács/
https://www.linkedin.com/pulse/how-much-work-fits-8-hour-work-day-lajos-tanács/
https://www.linkedin.com/pulse/manager-evaluation-lajos-tanács/