Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

A Timesheet Képes Történelme

2021. november 14. - TanacsLajos

Minden rendes programozó és értelmes (azaz nem menedzsment) munkát végző szakember jól tudja, hogy az adminisztráció a legundorítóbb dolog a világon. Az adminisztrációs munka - legyen az bármilyen apró - az alkotói szárnyalás gyilkosa, a kreatív elme ádáz ellensége. Az ilyen fölösleges és bántó tevékenységek legalja a timesheet kitöltése: azok a gusztustalan percek, amikor a projektekben hősökként küzdő fejlesztőket, tesztelőket, architekteket, üzleti elemzőket lealacsonyító módon a gonosz menedzserek arra kényszerítik: írják bele valami idegesítő Excel táblába vagy ticketing rendszerbe, melyik feladattal mennyi időt foglalkoztak.

Napnál is világosabb, hogy ennek a tevékenységnek semmi értelme azon kívül, hogy a vezetők öncélú fontoskodásának üzemanyaga legyen: képes történelmi összefoglalónkban most bemutatjuk, hogyan mérgezte a timesheet az emberiséget kezdetektől napjainkig!

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr5016755440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2022.07.11. 17:35:30

A legszebb az, amikor a melód ugyanaz 8 órában, nincsenek projektek meg stb.
Így aztán írogathatod a timesheetbe a 8 órás napjaidat, ahelyett, hogy neked defaultból ki lenne töltve, és nem is kéne szórakoznod vele :D
süti beállítások módosítása