Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Derrick és Harry Projekt Klinika Meetup 2014. március 27

2014. február 13. - TanacsLajos

Korábbi remek hangulatú találkozóink folytatásaként 2014. március 27-án újra szerenénk projektmenedzsmentről és informatikáról beszélgetni veletek! Van olyan kérdés, probléma a projektedben, amire nem találsz megoldást? Van egy kiemelkedő sikered, amit már régen szeretnél megosztani másokkal? Esetleg egy régi kudarc, amit szeretnél kibeszélni, és megbeszélni másokkal, hogy legalább ők ne essenek bele ugyanabba a csapdába? Küldd el a saját esettanulmányodat, amit bemutathatsz a nagyérdemű előtt, és amelynek tanulságait közösen, moderált beszélgetés és konstruktív vita keretében megvitatunk, a kérdésekre közösen válaszokat keresünk.

Az esettanulmányok rövid leírását, a megvitatandó probléma, bemutatandó tanulság ismertetését a derrickesharry@gmail.com címre várjuk. Konkrét cég- és személynevek, számok, adatok ne szerepeljenek a leírásban, ne feledjétek a titoktartási nyilatkozatokat, amiket aláírtatok!

Jelentkezni az eseményre ezen a meetup oldalon lehet! Regisztráljatok, és jelentkezzetek, szeretettel várunk mindenkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr535813114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása