Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Heti Projekthoroszkóp

2016. október 17. - TanacsLajos

Kemények az informatikai meg nagyvállalati projektek, nehéz döntések elé állítják a bennük serényen dolgozókat. A modern, nyitott gondolkodású szakemberek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egzakt tudományokon túl az ősi hagyományokban gyökeredző bölcsességek alkalmazására is. Blogunk szakértői hosszas kutatómunka után sikerrel jártak a mai projektmódszertani és vállalatvezetési irányelvek és az asztrológia ötvözésében, és elkészítették nektek a heti projekthoroszkópot, ami biztos alapot nyújt majd ahhoz, hogy sikerrel vegyétek a rátok váró hét akadályait, az égi erők áldásától kísérve!

2904598732_fe6e19692f_b.jpg

bak.pngKos (III. 21. - IV. 20.)

A Cassiopeia és a Mars együttállása most különösen kedvez projektindításokhoz, ne tétovázz, told be a hónapok óta fiókod mélyén lapuló CRM projekt prezentációt a Projekt Board elé! Vigyázz, az üzemeltetésen ellenlábasaid megpróbálnak majd keresztbe tenni neked, ne engedd, hogy kibillentsenek magabiztosságodból, indíttass ellenük névtelenül belső vizsgálatot! A negyedik emeleti kávéautomata különös energiák központjává válhat a héten, jobb elővigyázatosnak lenned a közelében az új igazgatósági taggal kapcsolatos pletykákkal.

Bika (IV. 21. - V. 21.)bika.png

Szerelmes hangulatban kezdődik az új hét számodra: otthon hagyott belépőkártyád helyett a portán pont az az új recepciós adja majd a vendégkártyát, akinek puszta pillantásától megrogynak a térdeid. Ez megzavarhat, elvonhatja a figyelmedet a heti projekt steering committee prezentációdról. Ne engedd felborulni az egyensúlyt a szíved és az eszed között! A hét második felében a Merkúr dominanciája miatt emésztési nehézségeid támadhatnak a büfében elfogyasztott halas szendvicstől: óvakodj az állott majonéztől!

ikrek.pngIkrek (V. 22. - VI. 21.

A héten végre lehetőséged nyílik a termékfejlesztésen ülő ellenlábasoddal konfliktusotok rendezésére: kedd délelőtt beszorultok majd a liftbe a hatodik és a hetedik között egy fél órára. Legyen nálad egy tábla csoki és egy paprikaspray is, készülj minden eshetőségre! Csütörtökön a projekted státuszán érezheted a Neptunusz negatív energiáit, sajnos a régóta várt kritikus hibától mentes verziót most sem tudja majd szállítani a fejlesztő csapat. Ne engedd, hogy a negatív energiák átterjedjenek rád, lazíts, engedd el a gondokat, és rendeld be őket a hétvégére!

rak.pngRák (VI. 22. - VII. 22.)

A hét elejét a Vénusz dominanciája határozza meg: hiába próbálod kijavítani, a tesztelők újra és újra vissza fogják nyitni azt a két hibajegyet, amik napok óta a nálad állnak. Ne görcsölj, próbálj meg inkább a valós énedhez fordulva erőt meríteni, és törölj ki tíz sort találomra a szoftverből! A veled szemben ülő telefonja a héten az átlagosnál is jóval többször fog csörögni, légy vele megértő: neki is meg kell szerveznie a lerobbant kazánja javíttatását valamikor.

oroszlan.pngOroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

A Mérlegbe lépő Merkúr hatása alól te sem tudod kivonni magad. A héten eluralkodik rajtad az apátia: úgy érzed, semmi sem sikerül, miután tizenhetedjére dobja vissza a főnököd a sales prezentációdat. Nyisd meg a csakráidat, és írd be a prezibe a következő szavakat: transzparencia, hatékonyságelemzés, jövőközpontúság, ahova csak jól esik. Küldd el az egészet újra, és lovagold meg, hogy a Hold energiái kedveznek a távoli kapcsolatok építésének: szervezz néhány maratoni videokonferenciát az indiai partneretekkel!

szuz.pngSzűz (VIII. 24. - IX. 22.)

A hét kimondottan alkalmas az utazásra: szervezz megbeszélést a cég külvárosi irodájába, szállj metróra és buszra, és utazz! Élvezd az életet, légy nyitott az újdonságokra: egyél kekszet az ottani konyhában, kóstold meg a kávéjukat! Csütörtök reggel a családi élet állít kihívások elé: akkor tudod meg, hogy az oviban másnap "nevelés nélküli munkanap" van, azaz "kezdj a gyerekeddel amit akarsz". Ne csüggedj, a Szaturnusz hatása ezen a téren is érvényesül, és a szomszéd Rozi néni pont rá fog érni vigyázni a gyerekre egészen délután kettőig. Így te megúszod egy fél nap szabadság elvesztésével, és egy óra hónaljizzadós dugóban vergődéssel hazafelé az egykor befejeződő projektstátuszról.

merleg.pngMérleg (IX. 23. - X. 23.)

A hetedet egyfajta bizsergető izgalom lengi át: csütörtökön élesítitek a projektetekben készült szoftver legújabb verzióját! A bizsergés egyrészt a Neptunusz szférikus hatásának, másrészt annak a ténynek köszönhető, hogy a rendszerben még hétfőn reggel is tizennégy kritikus és harminckilenc súlyos hiba van, amin a fejlesztők még mindig véres szemekkel dolgoznak. Ne aggódj, vállald be az élesítést, a Hold és Mars együttállásában bízhatsz! Ha már másban úgy sem nagyon...

skorpio.pngSkorpió (X. 24. - XI. 22.)

Lobbanékony leszel a hét első felében, így számíts arra, hogy már az első napokban véres vitát fogsz vívni a szoftver szállítójával a túlárazott CR csomagról. Ne vedd személyes sértésnek, ne feledd, nekik is kell élni és a yachtjaikra új vitorlázatot venni valamiből! Segít a stressz feldolgozásában a hét második felében, ha nem feledkezel meg a napi relaxációs három órás facebook nézegetésről munkaidőben, gondolj arra, hogy ami jár, az jár!

nyilas.pngNyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

A hét a tesztelésről szól majd számodra, amihez különösen kedvez a Mérlegbe lépő Merkúr. Ne aggódj, ha az első próbálkozás kudarcba fullad, és már a bejelentkező képernyő fatal errorral összeomlik a húszfős tesztelői csapat kattintásai alatt. Üsd el a dolgot egy könnyű tréfával, adj a fejlesztőknek egy új esélyt! Éld meg ajándékként azt a fél napot, amíg a többiekkel a javított verziót várjátok, amibe be is lehet lépni: szervezz erre az időre megbeszélést 25 résztvevővel az épület egyik fűtés nélküli tárgyalójába, majd ne menj el!

kos.pngBak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Megbeszélésről megbeszélésre vándorolsz majd a héten, és nem te leszel a középpontban. Ezt nehezen viseled majd: azon tépelődsz, vajon itt van-e az ideje a régóta halogatott váltásnak. Ne tétovázz, frissítsd a CV-det az álláskereső portálokon! Hamarosan megérkezik az a megkeresés, amire már oly régóta vágysz: az interjúra mondj igent, aztán mikor a második körre nem hívnak be, győzd meg magad, hogy úgysem vállaltad volna el a pozíciót!

vizonto.pngVízöntő (I. 21. - II. 19.)

A Hold a harmadik házban jár, ez veszélyt jelez a számodra! Nézd meg kétszer is, ki van benne a CC listában, mielőtt elküldöd a gyalázkodó emailedet a rivális fejlesztési csoportvezetőről! Ha mégis megtörténik a baj, tedd azt, amit mindenki más tenne: terjeszd el, hogy feltörték a levelezőrendszeredet, és rosszindulatú emaileket írtak gonosz ismeretlenek a nevedben! Az egészségedre is vigyázz: a menzán hanyagul elmosott villák hányósfosós vírusokat dédelgethetnek, így inkább válassz főzeléket és levest, ahhoz csak kanál kell!

halak.pngHalak (II. 20. - III. 20.)

Újra átjár az érzés, miszerint semmi kedved dolgozni menni. Nem a munkáddal van a gond, hanem a Jupiter által dominált Skorpió házába álló Holdsugárzással. Ja de, mégis a munkáddal van gond: mondj fel a francba, hagyd az egész szoftveripart, jelentkezz egy szakácstanfolyamra, és nyiss egy biolángosozót Balatonalmádiban! Az is stresszes, de legalább éhes nem leszel, és nem lesz szükséged hülye horoszkópok olvasgatására.

 

Copyright: abdulsatarid / 123RF Stock fotó 

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr5011782783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása