Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

A D&H Blog nem vész el, hanem átalakult!

2023. szeptember 25. - TanacsLajos

Drága Olvasóink!

Aki követi blogunkat, észrevehette, hogy bizony az elmúlt lassan egy évben itt, a blog.hu felületen nem született új anyagunk. Elfogyott tán a mondanivalónk, vagy kiégtünk teljesen? Nos, korántsem! A projektek, IT és menedzsment varázslatos világa minden nap ad inspirációt arra, hogy művészi önkifejezésünk szárnyra kapjon.

A blogunkon született több, mint 300 cikk és 11 évnyi blogolás után mi is megújulásra vágytunk. Ugyancsak meghallottuk az idők szavát: azt látjuk, változnak a tartalomfogyasztási szokások, az olvasgatás a múlté, instant fogyasztható tartalmakra vágyik az olvasóközönség. 

Mindezen okokból lassan egy éve elindítottuk a Derrick és Harry Blog instagram oldalát, ahol a korábban megszokott stílus továbbgondolásával tovább ütjük a projekteket, programozókat, menedzsereket, határidőket, meg mindent, ami csak szembejön a dolgozóban.

Gyertek, kövessétek be az oldalunkat, kommenteljetek, lájkoljatok, vitatkozzatok, szóljatok be, tudjátok, ahogy szívből jön!

Szeretettel,

A Derrick és Harry Blog Csapata

derrickharryinsta2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr218221833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.09.26. 20:09:01

Személy szerint faceinstatiktokstb negatív vagyok, S maradok.
Akik ott "vágynak" tartalomra, azokat Derrickék nem hozzák lázba.
süti beállítások módosítása