Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Stücnikezelő Rendszer Pályázati Kiírás

2012. július 01. - TanacsLajos

Jelen dokumentum a jövőben kifejlesztendő Stücnikezelő Rendszer üzleti igényeinek specifikációját és a megvalósításra vonatkozó ajánlati kiírását tartalmazza. Az igények alapján a rendszer megvalósítására vonatkozó ajánlatot várunk szállítóinktól.

complexmachine.jpg

Specifikációnkat cégünk kiemelten hozzáértő, magasan kvalifikált munkatársai készítették hosszú hónapok gondos munkájával: az így előállt dokumentum ellentmondásmentesen tükrözi elvárásainkat. (Kérdéseket feltenni így tehát bár elméletben megengedett, azokat a szaktudásunk elleni direkt támadásként fogjuk értelmezni, és nem fogunk kedvesen válaszolni.)

Rendszerfunkciók

A rendszer fő funkciói a következők:

  • A stücnikezelő folyamatok teljes körű támogatása, a folyamat átfutási idejének 45%-kal történő csökkentése
  • A placsnifelhasználás optimalizálása
  • A tramplikitüremkedés megszüntetése

A rendszer induljon a stücnikezelés áttekintő képernyőjével, ahol buznyákonként látszanak a pretlákok rendezhető listákban. A pretlákokat egy 24 nézetű grafikonon forgathatóan legyenek megjeleníthetők, melyből 3D-s modellt lehet nyomtatni.

A placsnifelhasználás vezérlőképernyőin a következő adatmezők látszódjanak:

  • Mamburnyákok placsninként
  • Az elmúlt 24 óra temperente átlaga
  • A procni hablartya felhasználónként és kumulálva, valósidejű (azaz ún. REALTIME) adatokkal

Az adatmezők tetszőlegesen bővíthetőek legyenek programozás nélkül, ehhez egy külön szerkesztőfelülettel rendelkező adminisztrátori képernyőket kérünk, 3D-s grafikai megjelenítéssel és iPad támogatással.

Cégünk egyik legkomolyabb problémája a tramplikitüremkedés, ennek megoldását kizárólag az új rendszertől várjunk. A harmatömpések visszaszorítása, a putrálások pemperéjének megszüntetése elengedhetetlen. Ehhez automatizált harmatömpéstelenítő háttérfolyamatok kialakítására van szükség: a szállítókkal szembeni elvárásunk az ilyen jellegű korábbi projekttapasztalat és szakterületi tudás.

Általános elvárások

A rendszer legyen felhasználóbarát és modern. A felhasználók jelszóval és felhasználónévvel azonosítsák magukat, a jelszó legyen legalább 8 de legfeljebb 13 karakter hosszú, és legyen benne legalább 3 kisbetű és legfeljebb 5 nagybetű, legalább két szám, de ne tartalmazhassa az aktuális évet és vezérigazgatónk születési évét. Csúnya szó se lehessen jelszó, se kis, se nagybetűvel írva. A csúnya szavak listáját a későbbiekben pályázóinknak átfaxoljuk, az erkölcsileg fejlett érzékű Bruckenbauer Elemérné Jolánka még dolgozik rajta, a munkába intenzíven bevonva VIII. kerületi szakmunkásképzőben pallérozódó 17 éves unokaöccsét.

A képernyők felépítése és színvilága kövesse a cégünk arculati kézikönyvében megfogalmazottakat. Az arculati kézikönyv jelenleg kialakítás alatt van, de a rendszer élesítése előtt két nappal biztosan elkészül majd.

Műszaki elvárások

A rendszer legyen webes felületű, de legyen elérhető offline változatban is. Működjön a föld alatt, 7500 méter magasan, és 15 méter mélységig legyen vízálló. Fusson okostelefonon, set-top boxon, tableten, laptopon, desktopon, és a 2013-ban megjelenő XBOX 720-on. Támogassa az Internet Explorer 5.0, 6.0, 7.0, 8.0 és későbbi verziókat, a Firefoxot, a Google Chrome-ot, a Safarit, a Lynxet. Nem is, inkább fusson a világ ÖSSZES böngészőjén. Támogassa az érintőképernyőt, legyen hangvezérlési funkciója, és embereken kívül cerkófmajmok és tintahalak is tudják használni.

A szállító ne csak a szoftverre, hanem az ajánlott hardverkonfigurációra is adjon ajánlatot, feltételezve hogy százhetvenötezer felhasználó használja egyszerre. A válaszidő minden körülmények között 0,00001 mp alatt legyen, áramszünet, villámcsapás, cunami, pestisjárvány esetére kidolgozott katasztrófatervet nyújtson be a pályázó.

Megvalósítási elvárások

A projektet a szállító cégünk telephelyén valósítsa meg, a pinceszinten található, külsős szakértők számára kialakított, azbesztet, sugárzó anyagokat és elhullott állatokat már csak nyomokban tartalmazó helyiségében.
Saját elképzeléseink szerint (melyet már tényként közöltünk cégünk teljes igazgatótanácsával) a projekt megvalósítása 6 hónapot vesz igénybe, a következő ütemezés szerint:

Stucnikezelo_utemezes_2.jpg

A megrendelő oldali erőforrások projektre dedikált rendelkezésre állása várhatóan a következő lesz a projekt 6 hónapos időtartamára vonatkozóan:

  • Megrendelő oldali, csak menedzsment riportok gyártására alkalmas, semmilyen kérdésben nem döntésképes adminisztratív projektvezető: 6 hónap
  • Gyakornokokból összeállított tesztcsapat: 2 hét
  • Szakmai és projektterjedelmi kérdésekben kompetens, teljes mértékben döntésképes és jogkörrel felruházott megrendelő oldali szakmai vezető:13 perc

A pályázatokat teljesen kidolgozva várjuk 24 órán belül várjuk emailben, CD-n, kinyomtatva és bekötve a következő címre:

Magyar Platnyákipari Kombinát Zrt
9876 Poslabénye
Kossuth Lajos út 34
4. emelet 34-es szoba
2-es szemétkosár érkeztető mappa

facebook_small.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr244621414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BotosJeti 2012.07.10. 09:40:08

Tisztelt Magyar Platnyákipari Kombinát Zrt! Kedves Hölgyem, Uram!

Engedje meg, hogy a hazai stücnikezelő iparág vezető beszállítójának, a KURBLI Informatikai Zrt nevében felhívjam figyelmét integrált, telepítésre kész stücnikezelő alkalmazásunkra, amelyet pakisztáni partnerünkkekl közösen hoztunk létre. Rendszerünk neve BUSA (Belföldi Univerzális Stücnikezelő Alkalmazás), amelyet előzetesen pár mondatban bemutatnék Önnek.

Évtizedes stücniipari tapasztalatunk minden eleme beépítésre került az alkalmazás alapverziójába, aminek testreszabása a telepítéssel együtt sem tartott tovább SOHA 329 embernapnál. Pakisztáni partnerünk egyedi fejlesztői platformját (TAPI = Turbo Application Protocoll and Integrator) használva a Föld ÖSSZES böngészőjének összes verziójét le tudtuk kezelni 2014-ig bezárólag.

A riportolásra alkalmas egyedi felületünk Symbian, PALM, Android, iOS, BATA, Windows operációs rendszereken keresztül lehetővé teszi a jelentések megtekintését, de offline megoldásunkon keresztül, megfelelő tükrökkel az épületük fűtési rendszerét használva az égre, annak Önök által kiválasztott pontjára is ki tudjuk írni az aktuális statisztikai adatokat (az Önök által kiválasztott betűtípussal), hogy vezetőik akár a tengerparton is értesülhessenek a vállalatuk működéséről.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a BUSA használatával legalább 70, de inkább 80 százalékkal gyorsulnak fel a stücnikezelési folyamatok, amely által cégüknél új üzletágak indítására vagy a termelés szintjének ŐRÜLETES emelésére nyílik lehetőség.

Az egyetlen BUSA, aminek nem akad torkán a husa!

Egy DEMO-val egybekötött pályázati anyag bemutató megtartása végett, időpont egyeztetés miatt fogjuk Önöket keresni.

Tisztelettel és üdvözlettel,

Botos Jeti
kulcs-számla menedzser

TanacsLajos 2012.07.13. 08:34:58

@BotosJeti: Nagyon köszönjük ezt az értékes hozzászólást, úgy látom, egyértelműen nyertest hirdethetünk a tender kapcsán :)))
Annyira jól szórakoztunk, hogy úgy döntöttünk, díjjal honoráljuk a pályázatot: kérlek, írd meg a neved és postacímed a derrickesharry@gmail.com címre, és egy eredeti Derrick & Harry PM bögrét küldünk neked ajándékba!

Pudva · http://www.fatfish.hu 2013.07.01. 11:22:06

És trmészetesen fusson kaputelefonon is ;)
süti beállítások módosítása