Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

2014 Kick-off

2014. január 11. - TanacsLajos

start2014.jpg

Szeretettel üdvözlünk mindenkit megújult blogunkon, amelyet a visszajelzéseitek és saját ötleteink alapján újradizájnoltunk és funkcionálisan is kibővítettünk a fent látható menüvel! Reméljük, az új oldalak elnyerik majd tetszéseteket: a "Cikkfolyam" menüpont alatt (illetve a blog nyitóoldalán) az eddigi cikkek változatlan tartalommal és struktúrában olvashatók. Fontosabb cikkeinket komolyabb és viccesebb kategóriákra osztva gyűjtöttük áttekinthetőbb formába (jó, azért nálunk a komolyabb cikkek se olyanok, mint egy gyászbeszéd), valamint a vizuális tartalmak is külön szekciót kaptak.

Az "Események" pont alatt folyamatosan bővülő saját szervezésű találkozóinkról olvashattok. Az eseményeket továbbra is meghirdetjük a facebookon és a linkedin-en is, de a naprakész információk itt is mindig olvashatóak lesznek. Ha már az eseményeknél tartunk: márciusra tervezzük idei első szakmai estünket, ahol 1-2 óra szakmázás után a szokásos barátkozós sörözés várható. Nyár elejére egy minden eddigi programunknál nagyobb lélegzetű, és sokkal profibb szervezéssel és lebonyolítással kísért szakmai napot tervezünk, melynek pontos programjával kapcsolatban a Ti véleményeteket is várjuk majd akár élőben, akár elektronikus csatornákon.

Ugyancsak újdonságnak számít, hogy terveink szerint 2014-től angol nyelven is fogunk új cikkeket publikálni, illetve elkészítjük korábbi, arra érdemes írásaink angol változatát is: ezeket az "In English" menüpont alatt találhatjátok meg majd.

2013 nagyon izgalmas és sikeres év volt kis blogunk számára: kiléptünk az anonimitás homályából, rendezvényeket tartottunk, rengeteg sikeres cikk született szerzőink tollából, szépen gyarapodott facebook-os rajongótáborunk, és nagyon sok értékes visszajelzéssel lettünk gazdagabbak, amelyeket tőletek kaptunk és ezúton is köszönünk! A kapott pozitív - vagy éppen építő jellegű kritikai - észrevételek, elismerő szavak mindennél nagyobb erőt és lendületet adnak ahhoz, hogy folytassuk, amit elkezdtünk! Idén is mindent meg fogunk azért tenni, hogy gazdag szakmaiságú, érdekes, tanulságos, változatos tartalmakkal gondolkoztassunk el, késztessünk vitára, vagy éppen szórakoztassunk benneteket az informatikai projektek világában.

Végezetül kívánunk mindenkinek boldog és sikeres 2014-et, vidám projektbeszámolókat, és zöld projekteket! :)

A D&H Blog Csapata

facebook_small.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr225752723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raki 2014.01.13. 15:25:31

"szakmai napot tervezünk"

wow. Alig várom!

öltöny, nyakkendő kötelező lesz? :-)

TanacsLajos 2014.01.15. 21:22:33

@raki: Hát, sok minden lesz ott, de kötelező öltöny biztos nem :) Arra ott van az összes többi munkanap!
süti beállítások módosítása