Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Homo Homofisikus

2022. január 10. - TanacsLajos

Hatalmas tudományos felfedezésről adunk blogunkon hírt. A majd’ két éve tartó karanténok és hullámok már az emberi evolúcióra is hatással vannak: új, az otthoni munkavégzéshez testfelépítésében és életfunkcióiban is adaptálódott embertípus példányai jelentek meg közöttünk. Összegyűjtöttük nektek, mik a tudósok által Homo Homofisikus névre keresztelt alfaj legfontosabb jellemzői, hogy felismerhessétek másokon (esetleg magatokon) a metamorfózis árulkodó jeleit!

2bb3b12f-f37c-4536-8bb6-b74cd05b5fd7.jpeg

1. Kétirányú szemmozgás

Az online megbeszélések mellett párhuzamosan futó netflixezéshez a Homo Homofisikus a kaméleonéhoz hasonló, egymástól függetlenül mozgatható szemeket fejlesztett ki. Ez a képessége lehetővé teszi az online szemkontaktust is, amely során egyszerre képes a kamerába és a képernyőre nézni.

2. Ujj-száj koordináció

A néma üzemmódban folytatott tátogás, és az ezzel járó evolúciós hátrány elkerülésére az alfaj direkt idegpályát alakított ki a beszédközpont és a mikrofont be-kikapcsoló ujjak között. A kapcsolat véglegesnek tűnik, amit az egyébként elvétve előforduló személyes kontaktusok során megfigyelhető folyamatos ujjrángás mutat az egyedeknél.

3. Integrálódott fülhallgató

A Homo Homofisikus füle által termelt speciális fülzsír áthidalja a fül szerves és a fülhallgató szervetlen anyagai közti szakadékot, eliminálva a füles eltávolításának, pláne tisztításának szükségességét.

4. Stand-by agyműködés

Az egyedek lételeme az online megbeszélés, amely azonban kiemelten energiaigényes folyamat. A túléléshez elengedhetetlen az energiaminimumra törekvés, így a napi 10-12 órányi meetingelés nagy részét a Homo Homofisikus vegetatív agyi állapotban tölti, marginálisan beengedve az online áradó információkat. Agytevékenysége jellemzően csak akkor aktivizálódik, amikor ő maga beszél, azonban ekkor sem lépi át a kisemlősök hibernációja során mérhető szintet.

5. Megbeszélés gyorsítótár

A stand-by agyműködést kiegészítő képesség, amely lehetővé teszi a meeting során elhangzott utolsó két mondat gépies visszamondását, elkerülve a buta hebegésből adódó evolúciós hátrányt. Az alfaj példányai az utolsó két mondatot felhasználva az egyéb vállalati alfajoknál is megtalálható bullshitmirigy aktivizálásával vágják ki magukat a szorult helyzetből.

6. Túlfejlett integetőizom

Az online megbeszéléseken már kényszeres szokássá vált integetéses búcsúzkodás támogatására kialakult evolúciós melléktermék.

7. Kiélezett finommozgások

A folyamatos online jelenlét mellett titokban, hangtalanul elvégzendő egyéb létfenntartó funkciók (teregetés, macskaetetés, csomagátvétel futártól) ellátásához a Homo Homofisikus ilyen jellegű izommozgásai természetfölötti módon kifinomulttá váltak.

8. Elsatnyult lábak

Az alfaj egyedei számára lassan fölöslegessé váló lábak a törzsfejlődés során elvékonyodnak, visszafejlődnek, lehetővé téve a fennmaradáshoz kulcsfontosságú mobil játékokra és online vásárlásokra történő összpontosítást.

9. Kitágult húgyhólyag

Az online jelenlét legnagyobb ellensége a periodikusan jelentkező vizelési inger, amely ellen a Homo Homofisikus extrém méretű húgyhólyagjával védekezik. Egy átlagos példány könnyedén képes a vizelete visszatartására akár 14 órán keresztül is, dacára a megbeszélések során elfogyasztott 4-5 kávénak, amely utáni sóvárgás még az alfaj elődjének, a Homo Offisikusnak az evolúciós maradványa.

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr5216808016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása