Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

P800-as Tajvani Projektmenedzser Robot, Használati Utasítás

2012. május 28. - TanacsLajos

Ez dokumentum lenni leírás Eredeti Tajvani Projektmenedzser Robotnak használatához. Gratulálunk neked megvásárolt új Projektmenedzser Robotodhoz! Sok örömöt lelel majd benne, neked lesznek olyan projektjeid, hogy örök dicsőség lengi körül majd Tégedet!

Execubots.jpg

Üzembe helyezés

Eredeti Tajvani Projektmenedzser Robotod vákuum csomagolva érkezik neked, frissességét hogy megőrizze. Óvatosan bonccsad ki, fejrész különösen meg sérüljön, nehogy!

Első üzembe helyezés előtt mosdasd meg tiszta vízzel meg Fa szappannal! Hozzá járó tiszta gatyát rája adjad, erre műveletre használat során többször lesz még szükség, jól begyakorold! Kávéval feltölcsed a megfelelő tartályban, lásd el mobiltelefonnal és laptop kompjúterrel, majd indístdsd el!

Funkciók

Újonnan vásárolt P800 Projektmenedzser Robotod mindenféle mukodést tud csinálni neked! Következööket tudja bármilyen projektben hogy neked azzal gondod ne legyen többet.

Státuszolás

Projektmenedzser Robotod akár minden nap többszöriben bír státusz meeting tartására. A témához, projekthez érteni nem tud, de nem is kell neki:

  • Megszervez értekezlet!
  • Használ szakkifejezések mint „kockázat” és „proaktív”, professzionális kinézetet kap ettől projekted!
  • Mindenkit végigkérdez, ki mit csinált a héten vagy a napon!
  • Megkérdez kockázatokat, határozottan mond utasítást* mindenkinek!
  • Leírja eztet csinos excel vagy word documentben! Széjjelküldi megnyugtatóan!

*Utasítások nem garantáltan értelmezhetőek, céljuk határozottság mutatása. Beégetett maximális magabiztossági szinttel szállítjuk!

Projektterv készítés

P800 Projektmenedzser Robotod képes projektjének tervet csinálni Mikrosoft Project Programmal, melynek hosszúsága legalább 500 sor, de akár 5000 is lehetséges! Eztet ő hetekig tudja csinálni, másra nem figyelve. Eredménye garantáltan átláthatatlan és végrehajthatatlan, ahogy kell.

Projektbeszámoló tartása

P800 Projektmenedzser Robotot beküldheted nyugottan projektbeszámoló megtartásra. Akkor ő elmondja mindenki, hogy projektben minden legnagyobb rendben, minden halad terv szerint, mindenki boldog! Figyelem, akkor is ezt mondja, ha nem rendben lenne minden.

Ővele ilyenkor ha idegesen ordítoznak, bekapcsol a teflon és kerámia bevonatú védőpajzs, így róla támadások leperegnek. Konstrukciónk olyan, hogy a védő bevonat idővel magától vastagszik, előbb-utóbb arcát is teljesen beborítja.

Döntésodázgatás és felelősség hárítás

Valaki akarja mondani, hogy te vagy hibás valamiért projektedben? Rakd oda P800 Projektmenedzser Robotod, és ő kimutatja te ártatlanságodat, sőt, ellenségedet keveri bajba! Talán nehéz döntés kell meghoznod és ettől rossz érzeted támad? Robotod segít neked nem dönteni hetekig. Kellemetlenkedő érdeklődőket elhárítja, sosem fogyva ki hatásos kifogásokból.

Karbantartás

P800 Projektmenedzser Robot gondos ápolást igényel, amelytet meghálál majd élettartama során ő. Hogy nagy kedvét munkától ne veszíccse, következők teendők várnak rád:

  • Bónusszal kecsegtetés (havonta)
  • Előléptetés ígérete (félévente)
  • „Máshol sem lenne jobb” emlegetés (minél sűrűbben)
  • Céges buliban gatyára itatás (évente kétszer)

Ha mindez nem használna, van végső megoldás! Ez pedig: mélygarázsban beállóhely adás neki! Ettől ő hinni magát fontos, sőt különleges, és dolgozik majd megint úgy, hogy nagyon.

Hibaelhárítás

P800 Projektmenedzser Robotod néha elromolik, ekkor otthon fog feküdni takonnyal ágyában. Túlságosan pihenni ilyenkor se engedd, mert be tud rozsdásodni! Kell rá küldened SMS-t minden nap többször, meg hívogatni telefon készülékén. Hogy érezze törődést és fontosságát. Ő kifelé emiatt panaszkodik majd, de lelkében boldog lesz, önmagát fontosnak érzi majd emiatt! Pedig hát annyira nem fontos, úgyhogy ha végleg elromolik vagy hűtlen módon más gazdához szegődik, vegyél csak könnyedén másikat!

Fokozott terhelés esetén P800 Projektmenedzser Robotod túlhevül esetleg, gőzt vagy füstöt és lángot ereget, és szokásosnál hangosabban beszélhet, vagy agresszíven jelenetet rendez.

boring_terminator.jpg

Emiatt aggódni kár! Agresszivitás csak serkenti alá beosztott programozó és tesztelő droidok kimeneti teljesítményét. Biztonság kedvéért lőfegyvert meg szúróvágót tőle elzárjad.

Műszaki paraméterek 

Fogyasztás:
Új Robot esetében: 2 kávé/nap, 2 sör/hétvége
Alig használat Robot esetében: 4 kávé/nap, 4 sör/hétvége
Intenzív igénybevétel esetében: 7 kávé/nap, 3 nyugtató/nap, 2 antidepresszáns/nap, 12 feles+14 sör/hétvége

Súly: 65 – 150 kg

Aktív élettartam: 20 év (maszkimum)

 

facebook_small.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr714550994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boldogok_a_sajtkészítők 2012.05.29. 23:31:08

Kedves Gyártóforgalmazó Robotkombinát,

köszönettel beüzemeltük az robot, robotol is ahogy kell (mint a gép, úgymond.) Kávéra vigyázni tényleg. Túlkávézás esetén remegéssel gátolá hogy több kávé jussék szervezetébe belé, hasznos fícsör, köszönet.

Tiszetelettel érdeklődénk viszont, hogy van néhány nem dokumentált működés, az úgy tényleg-e, vagy félrenéztük vala(mit)?

Stakeholder management v1.0
Az egyik prezentáció után fellelt funkció. Mivel széles e gyárban senki nem tudja, mit jelent, nem tudjuk, üzemszerű-e, vagy valami vírust kapott. Direkt rákérdezés a Döntésodázgatás modult kapcsolja be, a bölcsek is tanácstalanok. Agresszív rákérdezésnél a robot is az lesz, így a tanács lesz bölcstelen, mert min elfut szanaszéjjel, győzzük őket visszaterelni.

Kérdésre válaszolás v0.5
Gyanús, hogy ezt egy fejlesztő felejté benn. Érdekesnek tűn pedig, (hovatovább nem ártana, ha a fenti funkciókon felül ún. kommunikációt is végezne a robot). Jelenleg kiváltásakor (tesztelendő: "figyelj robot, beszéljünk" példamondattal közelítsünk) véletlenszerűen a Projektbeszámoló és a Státuszolás modulok egyike kapcsol be vala. Néha mindkettő, az olyankor ún. furcsa.

Kockázatkezelés béta
Félkésznek találtat. Néha Státuszolás üzemmódból átvált. Kockázatokat sorol, aztán sistereg. Kávéval, vagy a Karbantartás fejezetben leírtakkal újraindítható. Ilyenkor öt percig forog a tengelye körül (néha több tengely körül is), mire magára talál.

üdvözlettel,
a boldog elhasználó és tsa Zrt.
süti beállítások módosítása