Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Újratöltve

2012. szeptember 02. - Oberinspektor Derrick

mb.jpeg

Miután a hosszabb nyári szünet alatt kipihentünk magunkat és részt vettem kiskorú gyermekem évnyitóján, itt az ideje, hogy mi is újrakezdjük. Amúgy nem tudom nektek milyen tapasztalataitok vannak az évnyitó ünnepségekkel, de ez szerintem az elmúlt 30 évben semmit sem változott. Középkorú, - ma már nem is tudom, hol lehet ilyen frizurákat csinálni, - egyen hajkölteményben pompázó hölgyek, végtelen unalmas beszédjeikben köszöntik a gyerekeket. A hangosítás persze mindig visszhangzik, „Köszöntöm, töm, töm, töm, az iskola kapuit átlépő, pő, pő, pő első osztályosokat, kat, kat, kat.” Egy időutazás.

No, mi ennél szebben szeretnénk. Van, ami itt sem fog változni, továbbra is igyekszünk könnyedek, szórakoztatók, ezzel együtt elgondolkodtatók lenni olyan témákban, melyek többé-kevésbé kapcsolódnak a projekt menedzsmenthez. Ezzel együtt színesíteni szeretnénk a megjelenő cikkeket, mind stílusukban, mind tartalmukban. A hozzászólásokat és e-mail-ben érkező észrevételeket végigfutva, látszik, hogy van mondanivalótok a témában, ezeknek igyekszünk csatornát, felületet biztosítani. Még akkor is, ha a leírtakkal nem feltétlenül értünk egyet, hisszük azt, hogy egy közösség ereje az egymás iránti tolerancián és tőlünk eltérő vélemények elfogadásán is múlik. Ennek megfelelően számíthattok olyan írásokra, melyek nem tőlünk, hanem vendégelőadóinktól származnak. Majd kommentelünk mi is bőszen. :) Egyedi, remekbe szabott Derrick és Harry ajándékokkal fogjuk díjazni a legszellemesebb, legtalálóbb hozzászólókat. Hogy pontosan mivel, legyen egyelőre meglepetés.

Bármi észrevételetek van, csak továbbra is bátran, semmiképp szeretnénk az elefántcsonttoronyból nyomni a tutit, - hogy egy szép képzavarral éljek - élő, pezsgő blogban álmodunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr984747226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emődi Tehéntánc · http://foodies.hu/blog/ 2012.09.04. 21:35:44

A piros vagy a kék drazsét választottátok? Csak, hogy mire számítsunk? :)

TanacsLajos 2012.09.09. 19:07:14

Már nem tudtam, melyik színű mit csinál, úgyhogy megnéztem :) <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Red_pill_and_blue_pill">Itt</a> azt írják, a piros véget vet az illúziónak, és szembesít a rideg valósággal, a kék pedig tovább folytatja a hamis álmot.
Nem tudjuk a tutit, de azt tudjuk, hogy változtatni kell a dolgokon. Ha igazán változtatni akarunk, meg kell ismernünk a dolgok valódi természetét, bármely utálatosnak mutatkoznak is időnként. Aki velünk akar jönni, annak be kell vennie a piros tablettát.
süti beállítások módosítása