Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

A Hét Projekt Főbűn

2019. október 13. - TanacsLajos

Blogunk tudományos megközelítésű projektvezetési kutatómunkája során a közelmúltban sikerült egy szenzációs felfedezést tennünk. Hieronymus Bosch A hét főbűn című munkájának agilis elemzése során a festmény mindeddig rejtett rétegei kerültek napvilágra, melyből világosság vált: a mű nem egyszerűen a hét főbűnt, hanem a hét projekt főbűnt ábrázolja, amik már a középkorban is megkeserítették a sikeres projektekre törekvők életét.

Az alkotás elemzése során feltárt rejtett feliratok betekintést engednek a kor emberének mindennapi munkahelyi morális és etikai dilemmáiba, és gyökeresen a korai reneszánsz projekttudatosságáról alkotott képünket. Jelen cikkünkben a nyilvánosságra hozzuk a mű restaurált részleteit, az olvasó elé tárva A Hét Projekt Főbűnt.

Köszönet B.-T. Gábornak és V. Noéminak az inspirációért és a tudományos kutatómunkában való részvételért.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr4615220258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leooo 2019.10.16. 22:14:18

Egy vödör (bull)shit, ez nem zseniális...inkább szánalmas!
süti beállítások módosítása