Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Univerzális Évértékelés

2020. december 06. - TanacsLajos

56745319_s.jpg"Kedves Kollégák!

Újra elérkezett az év vége, itt az idő, hogy vezetőként értékeljem cégünk elmúlt tizenkét hónapját. Nos, bizton állíthatom, a mögöttünk levő évben történtek események. Ezen események némelyike kedvező volt számunkra, mások kedvezőtlenek: megint mások pedig nem érintettek minket.

Üzleti teljesítményünk más évekkel összehasonlítható volt ebben az évben is: egyes éveknél jobban, másoknál rosszabbul szerepeltünk. Ezzel a teljesítménnyel kapcsolatban a menedzsment véleményt alkotott, melyet ki is fejezett!

Sok előttünk tornyosuló feladatot oldottunk meg sikeresen, míg másoknál kudarcokat vallottunk. Nem kevés akadállyal szembesültünk munkánk során: ezeket részben leküzdöttük, részben megkerültük, részben pedig fennakadtunk rajtuk.

Bár követtünk el hibákat, törekedtünk arra, hogy tanuljunk belőlük, és máskor ne kövessük el őket. Illetve ha esetleg újra elkövettük ezeket, tanultunk belőlük: ha mást nem is akkor azt biztos, hogy a hibák újra elkövethetők.

Pénzügyi helyzetünk korábbi, jobb éveinkhez képest gyengébb, rosszabb éveinkhez képest kedvezőbb volt. Idén voltak bevételeink, és voltak kiadásaink is, melyek egymáshoz képest alakultak. Az értékesítés termékeket és szolgáltatásokat adott el, melyeket ezzel összhangban ügyfeleink megvásároltak.

Dolgozóink közül az év kihívásait többen jól viselték és sikeresek voltak, mások kevésbé. Volt olyan dolgozónk, aki távozott tőlünk, olyan is, aki érkezett, és jelentős volt azoknak a száma, akik nem mentek sehova. 

A cég működésének, hatékonyságának fejlesztésével sem voltunk restek foglalkozni: végiggondoltunk folyamatokat, melyekkel kapcsolatban felismerésekre jutottunk.

Határozottan állíthatom, hogy a következő évvel kapcsolatban vannak várakozásaink. Arra számítunk, hogy a következő év várhatóan feladatokat állít majd elénk, melyek megoldására törekedni fogunk. Várakozásaink szerint globális kitekintésben jövőre is lesznek piaci trendek, melyek befolyásolják majd iparágunkat. Kilátásaink így kedvezőek illetve kedvezőtlenek, vagy a kettő között helyezkednek el valahol.

Végezetül megköszönöm minden kollégának a munkáját, amit úgy végzett, ahogy, és kívánok minden dolgozónknak ünnepeket és új évet!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr9816320080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juliannajudit 2020.12.10. 08:30:52

Nevetek, de inkább sírni való.

nyelv-ész 2020.12.10. 17:05:35

Nagy érték az újrafelhasználhatóság.

Serény Vélemény 2021.01.06. 19:01:13

Fantasztikusak voltatok, csúcsokat döntött a cég. Ti vagytok az ászok!

Fizetésemelés a jelenlegi nehéz gazdasági körülmények között sajna nem lesz.
süti beállítások módosítása