Derrick és Harry Projektmenedzsment Blogja

Az Öreg Király és az Agilis Tranformáció

2019. január 20. - TanacsLajos

Saját készítésű népmesénk arról, hogyan tette lóvá az öreg királyt az agilis törpe.

A bejegyzés trackback címe:

https://derrickesharry.blog.hu/api/trackback/id/tr6914579108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ac07 2019.01.28. 10:04:18

Hinnye de beletrafált a közepibe :)

nyelv-ész 2019.04.10. 21:01:18

Agyam lelöki a szíjat ettől a "transzformáció"-tól. Digitális transzformáció, agilis transzformáció... mittudoménmilyen transzformáció. Nem értem, mi járhat a vállalati management fejében, amikor ilyen szavakat kiejt a száján.

Az ugye megvan, hogy a transzformáció az nagyjából valaminek az átalakulását jelenti?

Na most nekem az, hogy ma még papírból dolgozunk, holnap meg digitálisan jönnek az adatok, és nem kell kétszáz biorobotnak adatot rögzíteni, az nem transzformáció. Nem átalakulunk, hanem megújulunk. Ez olyan, mintha tegnap még lovaskocsin jártunk volna, holnap meg repülőgépen. Transzformálódtunk? Egy túrót. Megtanultunk egy új eszközt használni, és ehhez igazítottuk az életünket. Nem kell zabot venni a piacon, nem kell lovat csutakolni az istállóban. Helyette van autó, amiben olajat kell cserélni.
Akkor transzformálódtunk volna, ha még négy lábat növesztünk, vagy szárnyakat.
süti beállítások módosítása